Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη χορηγία της Λουξ

Τη μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη ''Το καλοκαίρι μου''
κι ακόμα πολλές επιτυχίες του καλλιτέχνη τραγούδησαν χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα
και αυτό το καλοκαίρι.
Η περιοδεία τελείωσε με
τις δύο μεγάλες συναυλίες του καλλιτέχνη στο θέατρο Λυκαβηττού στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου.
Συνοδοιπόρος του μεγάλου τραγουδοποιού και ερμηνευτή και στο φετινό του μουσικό
ταξίδι ήταν τα αναψυκτικά και οι 100% φυσικοί χυμοί Λουξ.

Συγκεκριμένα, η περιοδεία συμπεριελάμβανε πόλεις όπως Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Χαλκιδική, Εύβοια, Κερατέα και πολλές άλλες, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να μας προσφέρει απλόχερα ένα πλήθος συναισθημάτων μέσα από αγαπημένα τραγούδια.

Επιπλέον η Λουξ κατά την διάρκεια του tour, έδωσε την δυνατότητα σε τυχερούς θαυμαστές του καλλιτέχνη να τον γνωρίσουν από κοντά μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς όπως ο “INTERVIEW WITH A LOUX STAR” όπου οι νικητές έστειλαν την πιο «ψαγμένη» ερώτηση που ήθελαν να υποβάλλουν στον Μιχάλη και έλαβαν μέρος στη συνέντευξη η οποία δημοσιεύθηκε στο site της εταιρίας (www.loux.gr) μαζί με τα ονόματα των νικητών, καθώς και ο διαγωνισμός “ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ADDICTION LEVEL” όπου οι τυχεροί έλαβαν μέρος περιγράφοντας το πόσο «λουξάρουν» Χατζηγιάννη με ένα κείμενο και μια φωτογραφία και κέρδισαν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν από κοντά.

Η Λουξ ευχαριστεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και όλη την ομάδα παραγωγής
για την αξέχαστη εμπειρία και ανανεώνει το ραντεβού με τους φίλους της μουσικής και της γεύσης
για την επόμενη μουσική δράση που σύντομα θα ανακοινωθεί.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΛΟΥΞ για 2η συνεχή χρονιά χορηγός του P.I.C.K.


Η Λουξ στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K. που πραγματοποιείται στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010.

Το PICK, μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία, διοργανώνεται για 2η χρονιά στην Πάτρα θεσμοθετώντας μια αγωνιστική γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στην κατηγορία του καρτ.

Η Λουξ δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν καταφέρουν να το παρακολουθήσουν από κοντά, να έχουν πρόσβαση όχι μόνο στις εκδηλώσεις που θα μεταδίδονται ζωντανά, αλλά και σε ένα τεράστιο πλήθος κατ’ απαίτηση (on-demand) οπτικοακουστικού υλικού που θα καλύπτει άλλες πτυχές των αγώνων, όπως συνεντεύξεις, αποτελέσματα, κατατάξεις κλπ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να εγγραφείτε online στην πλατφόρμα ζωντανών μεταδόσεων και….. καλή σας διασκέδαση!!!