Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

H ΛΟΥΞ δροσίζει το RALLY DAKAR 2011

Ο απόλυτος μηχανοκίνητος αγώνας, η απόλυτη πρόκληση για κάθε αγωνιζόμενο, το Rally Dakar, φέτος πραγματοποιείται στα βουνά και τις ερήμους της Αργεντινής και της Χιλής από την 1η έως τις 16 Ιανουαρίου 2011.

Η Λουξ θα βρίσκεται εκεί για να στηρίξει στην επώδυνη αυτή δοκιμασία για ανθρώπους και μηχανές, τον Βασίλη Ορφανό, τον μοναδικό Έλληνα μοτοσικλετιστή που έχει κερδίσει την 1η θέση στον συγκεκριμένο αγώνα (κατηγορία 400cc, 2003) και φέτος συμμετέχει για 5η φορά στο ράλι.

Κατά την επίσημη παρουσίαση της μοτοσικλέτας, της ομάδας και των χορηγών του Β. Ορφανού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας Διευθυντής Μάρκετινγκ της Λουξ δήλωσε: “H Λουξ, χρόνια τώρα, μέσα από τα προϊόντα της αλλά και την στήριξη ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό, προσπαθεί να προβάλει την γαλανόλευκη πέρα από τα σύνορα της χώρας μας. Δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή σε ένα από τους πιο δύσκολους και γνωστούς αγώνες που πραγματοποιούνται στον πλανήτη.

Στηρίζουμε την Ελληνική επιμονή, την δύναμη και την αποφασιστικότητα ενός σύγχρονου Οδυσσέα, όπως ο Βασίλης Ορφανός στο φετινό Rally Dakar και του ευχόμαστε buenaventura”.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η Λουξ κοντά στο Χαμόγελο του Παιδιού

Χάρισε την αγάπη σου και περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά με μία κάρτα. Μπες στο www.loux.gr/xmas, δημιούργησε και στείλε την δική σου Χριστουγεννιάτικη κάρτα στα αγαπημένα σου πρόσωπα!!
Για κάθε κάρτα που στέλνεις, η ΛΟΥΞ προσφέρει €0,10 στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η Λουξ στους «Νέους Φακέλους» του Αλέξη Παπαχελά


Η Λουξ στους «Νέους Φακέλους» του Αλέξη Παπαχελά

Η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ επιλέχθηκε από την εκπομπή έρευνας του Σκαϊ, «Νέοι Φάκελοι» -ως μία από τις τρεις ελληνικές εταιρίες που παρουσιάστηκαν- όπου παρά την κρίση συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία και υλοποιούν φιλόδοξα πλάνα ανάπτυξης.

Οι «Νέοι Φάκελοι» και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της εκπομπής Τάσος Τέλλογλου, πραγματοποίησε ρεπορτάζ στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου, στο κέντρο διανομής στην Πάτρα , στο νέο εργοστάσιο στο Αίγιο και στο δεύτερο κέντρο διανομής στο Κορωπί και συνομίλησε με την διοίκηση της εταιρίας, τους αδερφούς Ιωάννη, Κωνσταντίνο και Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Η Λουξ αποτελεί μία από τις ισχυρότερες και υγιείς ελληνικές εταιρίες στον κλάδο της, που μέσω της χρηστής διαχείρισης των χρηματοοικονομικών της, τον σεβασμό που επιδεικνύει προς κάθε συναλλασσόμενο, την προσήλωση της στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, και κυρίως την ανιδιοτελή προσφορά στην Ελληνική Κοινωνία, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της έχοντας δημιουργήσει μετά από 60 χρόνια πορείας πιστούς οπαδούς.

Κατά συνέπεια η Λουξ με σωστό και μεθοδικό προγραμματισμό απαντά δυναμικά στην οικονομική κρίση, σχεδιάζοντας με στόχο και όραμα την περαιτέρω ανάπτυξη της.