Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η Λουξ Μαρλαφέκας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών Αnuga 2011

Δυναμικό παρών έδωσε η ελληνική βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών, Λουξ Μαρλαφέκας στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2011 που διεξήχθη στην Κολωνία στις 8 – 12 Οκτωβρίου. Μέσα από το ατομικό της περίπτερο, Hall 8.1, η Λουξ παρουσίασε τη νέα ανανεωμένη εικόνα των αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών της, ενώ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη της εταιρίας και να δοκιμάσουν τη μοναδική ποιότητα και γεύση των προϊόντων της.

Πέρα από το ατομικό της περίπτερο, η εταιρία είχε παρουσία τόσο στο περίπτερο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πατρών, όσο και στο περίπτερο του ΟΠΕ και συγκεκριμένα στο χώρο γευσιγνωσίας Degustation Lounge, στο οποίο παρουσιάζονταν και πρσφέρονταν τα προϊόντα Λουξ.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, το περίπτερο της Λουξ Μαρλαφέκας επισκέφθηκαν στελέχη εταιριών από 29 χώρες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η εταιρία συμμετείχε σε επιχειρηματική συνάντηση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών του Εξωτερικού (ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ), με στόχο την ενημέρωση των μελών του για προϊόντα παραγωγών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των εξαγωγών τους, ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις με συνεργάτες της από τη Γερμανία και άλλες αγορές του εξωτερικού, καθώς και νέες επιχειρηματικές επαφές για την προώθηση των προϊόντων της.