Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

H ΛΟΥΞ δροσίζει το RALLY DAKAR 2011

Ο απόλυτος μηχανοκίνητος αγώνας, η απόλυτη πρόκληση για κάθε αγωνιζόμενο, το Rally Dakar, φέτος πραγματοποιείται στα βουνά και τις ερήμους της Αργεντινής και της Χιλής από την 1η έως τις 16 Ιανουαρίου 2011.

Η Λουξ θα βρίσκεται εκεί για να στηρίξει στην επώδυνη αυτή δοκιμασία για ανθρώπους και μηχανές, τον Βασίλη Ορφανό, τον μοναδικό Έλληνα μοτοσικλετιστή που έχει κερδίσει την 1η θέση στον συγκεκριμένο αγώνα (κατηγορία 400cc, 2003) και φέτος συμμετέχει για 5η φορά στο ράλι.

Κατά την επίσημη παρουσίαση της μοτοσικλέτας, της ομάδας και των χορηγών του Β. Ορφανού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας Διευθυντής Μάρκετινγκ της Λουξ δήλωσε: “H Λουξ, χρόνια τώρα, μέσα από τα προϊόντα της αλλά και την στήριξη ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό, προσπαθεί να προβάλει την γαλανόλευκη πέρα από τα σύνορα της χώρας μας. Δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή σε ένα από τους πιο δύσκολους και γνωστούς αγώνες που πραγματοποιούνται στον πλανήτη.

Στηρίζουμε την Ελληνική επιμονή, την δύναμη και την αποφασιστικότητα ενός σύγχρονου Οδυσσέα, όπως ο Βασίλης Ορφανός στο φετινό Rally Dakar και του ευχόμαστε buenaventura”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου