Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία του Βασίλη Ορφανού στην έκθεση DETROP

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Βασίλη Ορφανού στην 21η Διεθνή Έκθεση DETROP στη Θεσσαλονίκη, ως επίσημος προσκεκλημένος της εταιρείας αναψυκτικών και χυμών ΛΟΥΞ.

Μεγάλο πλήθος επισκεπτών από την πρώτη κιόλας ημέρα της διοργάνωσης επισκέφτηκε το περίπτερο της εταιρείας, μία από τους βασικότερους χορηγούς υποστήριξης του Βασίλη στο 33ο Rally DAKAR του 2011.

Στο χώρο του περιπτέρου υπήρχε η μοτοσυκλέτα που αγωνίστηκε ο Βασίλης, η στολή του και ο βασικός εξοπλισμός που χρησιμοποίησε στην Αργεντινή-Χιλή καθώς και μια Formula Gloria με την οποία συμμετέχει η εταιρεία ΛΟΥΞ σε διεθνείς αγώνες.

Ο Βασίλης σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης μοιράστηκε τις εμπειρίες του, υπόγραψε ιδιόχειρα αυτόγραφα και συνομίλησε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του.
Ο ενθουσιασμός τους και το ζωηρό τους ενδιαφέρον για τις προσπάθειες του Έλληνα αναβάτη, προκάλεσαν πληθώρα συζητήσεων και φωτογραφήσεων σε ένα νεανικό περίπτερο που “ΛΟΥΞαρε DAKAR”!

Η ολοκληρωμένη, λειτουργική και άψογη οργάνωση του περιπτέρου τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στα πλαίσια της 21ης Διεθνής Έκθεση DETROP.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Βασίλη Ορφανού www.vorfanos.gr
Βρείτε μας στο Facebook Vasilis Orfanos Official Facebook Group


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου