Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

H ΛΟΥΞ χάρισε περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, με τις Xmas Loux Cards.

Η Λουξ Μαρλαφεκας ΑΒΕΕ, αναγνωρισμενη απο την ICAP Group ως μια απο τις Strongest Companies in Greece”, στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού. Aυτά τα Χριστούγεννα μας βοήθησε να δείξουμε κι εμείς την υποστήριξη μας στην δράση του οργανισμού που προστατεύει και βοηθά όλα τα παιδιά, μέσα από μία πρωτότυπη διαδικτυακή ενέργεια που προάγει την προσφορά και την συμμετοχή χωρίς κανένα κόστος για τους συμμετέχοντες.

Όμορφες εορταστικές κάρτες περίμεναν τους φίλους της ΛΟΥΞ στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://www.loux.gr/xmas/ για να τις συμπληρώσουν με τις ευχές τους και να τις αποστείλουν στους αγαπημένους τους. Με κάθε αποστολή κάρτας, η ΛΟΥΞ προσέφερε 0,10 στο «Χαμόγελο τουπαιδιού».


Μέσα από την ενέργεια αυτή, η εταιρία έδωσε την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να προσφέρουν χρήματα στο ίδρυμα χωρίς κανένα κόστος για εκείνους, χωρίς αγορά προϊόντος, και φυσικά χωρίς να επιβαρύνουν με κανένα τρόπο το περιβάλλον αφού πρόκειται για ψηφιακές και όχι έντυπες κάρτες.

Η ΛΟΥΞ σας εύχεται περισσότερη αγάπη, περισσότερα χαμόγελα και οι γιορτές των Χριστουγέννων να σας άφησαν την καλύτερη γεύση. Χρόνια Πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου